Liity listalle

Lue nämä ohjeet tarkasti ennen hakemuksen lähettämistä. Suosittelemme lukemaan myös usein kysytyt kysymykset.

 
Sivun kuvaus: Sivun kuvauksen tulee olla kattava, mutta vältä turhaa täytetekstiä (hymiöt ja tervetuloa-lausahdukset). Älä turhaan käytä kategoriaasi sivusi nimessä (esim. Sivulistaus Ensemble = Ensemble), ellei se ole oleellista sivun sisällön kannalta. Ei ole kannattavaa käyttää numeroita sivun kuvauksessa ("Jo kolme vuotta toiminut roolipeli..." / "18-vuotias lukiolainen bloggaa elämästään..."), ellet halua joutua joka vuosi muuttamaan sitä. Siksi suosittelemmekin käyttämään vuosilukuja (Vuonna 1996 syntynyt lukiolainen...). Huomaa, että listauksen ylläpitäjällä on oikeus muokata kuvaustasi (lyhentää, korjata kirjoitusvirheet jne). Kuvauksessa voi olla korkeintaan 500 merkkiä.

Kriteerit: Liittyvän sivuston tulee olla ollut toiminnassa ainakin kaksi viikkoa. Sivujen tulee olla suurin piirtein valmiit, eli niillä ei saa olla toimimattomia linkkejä tai liikaa puuttuvaa sisältöä. Sivuilla täytyy olla tekijänoikeudet selvästi merkittyinä. Sivuilta tulee löytyä päivämäärä, milloin sivuja on viimeksi päivitetty, jotta sivujen aktiivisuutta pystyy helposti seuraamaan.

Hyväksyminen: Hyväksymisestä ilmoitetaan vieraskirjaan tai vastaavaan, mutta jos haluat ilmoituksen sähköpostiisi, kerro siitä Muuta-kohdassa. Sinun tulee linkittää Ensemble sivuillesi viikon kuluessa hyväksymisestä.


Täytä hakemus

* Ylläpitäjä/t
* Sähköposti (ei julkaista)
* Sivun nimi
* Sivun osoite
* Sivut avattu
Ikäsuositus
* Sivun kategoria
* Sivun kuvaus
500
merkkiä jäljellä
Muuta (ei julkaista)