Listaus: Roolipelit

Listattu: 40 sivua
Uusia: 0 sivua
Epäaktiivisia: 0 sivua

 

Aetherius

majelia
Ikäsuositus K15
Avattu 1.5.2020

Listattu 14.5.2020

Aarnikotkia, tutkimusmatkapelejä ja noppailua... Neljällä eri griippirodulla on hyvin vaihtelevat näkemykset toisistaan, ja nyt, kun Syvämetsän yllä riehuva Ikimyrsky on roihahtanut ja vanginnut Laakson asukkaat sisäänsä, griipit joutuvat joko sopeutumaan ahtaampaan elämäänsä tai etsimään syytä Ikimyrskyn raivolle.

Aisling

Riitasielu & Ginevra
Ikäsuositus K16
Avattu 25.4.2013

Listattu 4.6.2018

Foorumipohjainen rooli- ja tarinapeli, joka avaa pelimahdollisuudet Irlantiin, Limerickin kaupunkiin, sekä sen tuntumassa sijaitsevaan sisäoppilaitokseen. Pelihahmoina toimivat kaupungin asukkaat, joiden elämää ja kommelluksia seurataan realismin puitteissa. Tule kehittämään ja kertomaan oman hahmosi tarina!

Anarkisti

Voronen
Ikäsuositus K18
Avattu XX.XX.XXXX

Listattu 4.1.2019

Anarkisti on monipuolinen chat- ja foorumiroolipeli, jota pelataan susilla - reippaasti fantasialla maustetulla pelimaailmassa. Juoni perusversionaan on pohjattu kahden eri yhteisön keskinäisiin riitoihin, jossa anarkistit yrittävät päihittää tiukkaa kastijakoa noudattavat ja köyhiltä varastavat aateliset. Pelkästään tätä juonta ei tarvitse edetä, sillä pelimaailma itsessään tarjoaa jokaiselle innokkaalle pelaajalle mahdollisuuden rakentaa oman tarinansa.

Besieged

snake
Ikäsuositus K18
Avattu 16.5.2020

Listattu 16.10.2020

Besieged on tekstipohjainen roolipeli, joka sijoittuu vuoteen 1490. Historialliseen maailmaan mahtuu niin uskontoja, politiikkaa kuin magiaakin - ja pelissä keskitytään niiden tuomien vaarojen sekä vaurauksien ympärille, kuten myös hahmosuhteiden neulomiseen ja ylläpitämiseen vaikeina aikoina.

Bitter Hollow RPG

Deenath, mor, Roudanluoja & Wankku
Ikäsuositus K18
Avattu 29.6.2020

Listattu 22.10.2020

Bitter Hollow on ihmisillä ja vaihdokkailla - eläinmuodosta kohti inhimillisyyttä kehittyvillä olennoilla - pelattava post-apokalyptinen seikkailuroolipeli. Vanhan maailman tuhonnut Virus on jättänyt jälkeensä kaupunkien raunioita ja jäljelle jäänyt ihmiskunta pyrkii jatkamaan elämäänsä. Oletko valmis selviytymään yhdessä muiden kanssa - vai ovatko tarkoitusperäsi itsekkäämmät ja haluat aiheuttaa mahdollisimman paljon kaaosta? Sinä päätät!

Ceres

Tinanja & Arlin
Avattu 1.7.2007

Listattu 21.6.2012

Ceres on foorumiroolipeli, joka keskittyy itse luotuun laajaan, keskiaikaisteemaiseen fantasiamaailmaan. Laajat infot perehdyttävät lukijan yksityiskohtaisesti maailmaan ja sen moninaisiin vivahteisiin.

Château de Versailles

Sibby & Mayra
Avattu 14.3.2010

Listattu 17.4.2017

1700-luvun jälkipuoli, Ranska, Versailles. Ranskan kuninkaalliset ja aateli ovat tulleet tunnetuksi ympäri maailmaa tuhlailevasta ja ylellisestä elämäntyylistään. Maan hovi luokin mahtavat puitteet juonitteluille, myrskyisälle draamalle sekä riipaisevalle romantiikalle. Astu sisään loistokkaaseen palatsiin ja valitse palveletko ylempiäsi, käskytätkö alamaisiasi vai liitytkö kenties kaikkea tätä vastustavaan kapinallisliikkeeseen. Bienvenue eli tervetuloa Versailles'hin!

Clades RPG

Ooka, Reddari & Yuno
Ikäsuositus K18
Avattu 15.4.2020

Listattu 5.5.2020

Zombien käynnistämästä maailmanlopusta on kulunut 25 vuotta ja ihmiskunnan rippeet yrittävät selvitä asetelmassa, joka voi hetkessä keinahtaa päälaelleen. Asetelmaa on keinuttamassa jo ennen maailmanloppua olemassa ollut hyve-geenimuunnos ja ydinonnettomuuksien myötä syntyneet synnit, joka on hyveiden mutaatio. Tasapaino on herkkä, sillä hyveiden ja syntien käyttämät psyykkiset kyvyt aiheuttavat pahimmillaan epätasapainoa voimasuhteissa, joissa ihmisillä ei ole paljoa vaihtoehtoja.

COALESCE

thora
Ikäsuositus K16
Avattu 20.4.2019

Listattu 22.5.2019

Vuosi on 1922. Amerikassa vallitseva kieltolaki on nostattanut Atropos Bayn merenrantakaupungin ympärille rauhattoman rikollisaallon, joka tarjoaa niin vallatonta viehätystä kuin myös vaaraa. Oletko kaupungin asioista päättävä vaikuttaja, viaton siviili, vaiko pahamaineinen kriminaali?

Counting Stars

maeri, nepa & betsku
Ikäsuositus K16
Avattu 27.1.2020

Listattu 20.7.2020

Counting Stars on aloittelijaystävällinen tarinankerronnallinen realismipeli, jossa alustana toimii foorumi. Peli sijoittuu Yhdysvaltojen aurinkoiseen osavaltioon Floridaan, vielä tarkemmin sanottuna Orlandoon. Annamme pelaajille hyvin laajalti vapaat kädet kaupunkikuvan muokkaamisessa, uuden sisällön kehittämisessä ja suhdesolmujen luomisessa. Pelin pääosassa ovat erityisesti hahmojen väliset suhteet ja aivan tavallinen arki.

Crimson Eclipse

Southpaw, Ookami_Tez & Defiler
Avattu ?

Listattu 29.9.2016

Fanipohjainen Star Warsin galaksiin sijoittuva roolipeli. Galaksi on vajoamassa kaaokseen, sillä uusi puolisotilaallinen järjestö, Crimson Eclipse, on keräämässä valtaa galaksin ulkoreunoilla. Järjestön on jo onnistunut vallata huttien kotiplaneetta Nal Hutta ja sitä kiertävä kuu Nar Shaddaa. Kenenkään tietämättä seitsemän sithin muodostama neuvosto punoo juoniaan Tasavallan pään menoksi ja vetelee Crimson Eclipsen naruista...

Endways

Cualacino
Ikäsuositus K16
Avattu 16.7.2019

Listattu 21.10.2019

Kliseisen aitoamerikkalainen pieni kaupunki kätkee sisälleen monia salaisuuksia. Menneistä ei saa puhua, eikä Wayward Pinesistä ole poistumista. Endwaysin juoni pohjautuu Blake Crouchin Wayward Pines -kirjasarjan maailmaan, jossa jokaisella ihmisellä on määrätty paikka ja tarkoitus tiukasti hallitussa kuvankauniissa kaupungissa.

Fools Who Dream

ouroneis & autopilot
Ikäsuositus K18
Avattu 7.5.2020

Listattu 8.5.2020

Tekstipohjainen foorumiroolipeli. Miljöö: tuhansien toteutumattomien unelmien ja muutamien tähtitarinoiden Los Angeles. Genre: ihmissuhdepainotteinen arjen "realismi". Juoni: pelaaja- ja hahmovetoinen. Raja: taivas?

Tarjoamme perinteiset massamössöihmissuhderoolipelin puitteet ja härpäkkeet, joita myös toiveiden mukaan lisäämme ja kehitämme. Emme yritä keksiä pyörää uudelleen taikka muutenkaan hifistellä. Tervetuloa tavallisen tylsästi ihmissuhdedraamailemaan!

Fortuna RPG

Likanen & Zeralex
Ikäsuositus K18
Avattu 4.9.2019

Listattu 16.9.2019

Fortuna on aktiivinen ihmisillä pelattava foorumipohjainen muodonmuuttajaroolipeli. Sen miljöö sijoittuu meidän maailmamme rinnakkaistodellisuuteen, samannimiseen valtioon, jossa sekoittuvat niin scifi kuin historiakin. Pelattavat hahmot ovat eri lajeihin kuuluvia ihmisiä, joilla on kyky muuntautua fantasiaolennoiksi.

Fremonte

Soft
Ikäsuositus K15
Avattu 1.12.2016

Listattu 6.8.2019

Fremonte on vuonna 2016 perustettu selviytymisaiheinen roolipeli, jossa pääset pelaamaan ihmiskokeen uhreiksi joutuneilla nuorisovangeilla. Peliympäristönä toimii hylätty kaupunki jota ympäröi suuri kupu, jonka on tarkoitus pitää kokeen muuntelemat nuoret aisoissa...

Grunhall

Agoracoe & Matto
Ikäsuositus K16
Avattu 29.12.2019

Listattu 13.1.2020

Vuosisatoja kestäneelle elävien ja langenneiden taistelulle ei näytä tulevan loppua. Kukaan ei ole turvassa tässä magiantäyteisessä, mahdollisuuksia täynnä olevassa maailmassa, jonka arkea siivittävät monet mielenkiintoiset suhdekiemurat pelihahmojen välillä. Grunhall on vuoden 2019 loppupuolella perustettu, humanoideilla pelattava Discord-pohjainen chatroolipeli, joka sijoittuu aikakaudeltaan keskiaikaan ennen ruudin, sähkön, ja muiden nykyajan keksintöjen ilmestymistä.

Harry Potter: Hogwarts Refounded

Nibs
Ikäsuositus K15
Avattu 1.11.2008

Listattu 7.4.2015

Harry Potter -kirjoihin pohjaava foorumiroolipeli, jossa eleteään pääosin 80-lukua ja 90-luvun alkua, rauhan aikaa ja yhteiskunnan toipumista pitkästä sodasta. Vuodesta 1987 Tylypahka joutuu väliaikaisesti olemaan päiväkoulu Lontoossa, asettaen taikuuden salaisuuden erityisesti vaakalaudalle. Ja epäonnistuneen aikamatkaloitsun myötä 80-luvulle alkaa tupsahdella ihmisiä Ihmeotukset -elokuvien aikakaudelta! Täällä mahdollisuuksia on lähes rajattomasti!

Inhumane – Verellä kahlitut

norppamus, Flowy & Maeri
Ikäsuositus K18
Avattu 1.5.2008

Listattu 23.6.2014

Nautinnoilla on aina hintansa. Kuinka sinä tyydyttäisit ikuisen janosi?

Just United States of America

missie & julle
Ikäsuositus K18
Avattu 2.3.2019

Listattu 4.3.2019

Just United States of America RPG – JUSOA - on suomenkielinen, ihmissuhdedraamaan keskittyvä roolipeli, joka sijoittuu monipuolisesti ympäri Yhdysvaltoja. Voit luoda hahmon mihin päin tahansa Yhdysvaltoja - pelikenttä on täysin vapaa. Mahdollisuuksia on tuhansia, sillä meillä voit luoda juuri sellaisen hahmon kuin haluat. Löydät pelistä myös pari suurempaa sivujuonikuviota, jotka sijoittuvat moottoripyöräkerhojen ja seurapiirien maailmaan.

Kohtalon kynnet

Akama & Lappis
Ikäsuositus K16
Avattu 30.5.2014

Listattu 27.6.2016

Kohtalon kynnet on vuonna 2014 perustettu hyvin löyhästi Soturikissoihin perustuva roolipeli, joka katkaiseee sarjan punaisen langan ja jatkaa sitä omalla juonellaan. Pelissä on verisiä taisteluita, menetyksiä ja voittoja, salaliittoja ja mysteereitä, jotka johdattavat pelaajat mystiseen Laaksoon, jonka maaperällä taistelu on alkanut. Kukaan ei ole turvassa, kukaan ei ole puolueeton, oikeaa ja väärä ei enää ole ja verinen ennustus viimein toteutuu: Veri on kohtalomme, oikeus kyntemme.

Live and Learn Alexandria

Suntsu
Ikäsuositus K15
Avattu 12.2.2017

Listattu 23.6.2017

Alexandria Riverissä 14 - 18-vuotiailla nuorilla on mahdollisuus majoittua opintojensa ajaksi yhteen kolmesta koulun tiluksilla sijaitsevista asuntoloista. Pidä kuitenkin varasi; huoltajien kukkaroiden suuruus sekä sosiaalinen status määräävät sen, kuinka tasokkaan asuntolan ovelle opiskelija ohjataan. Pelattavakseen voi halutessaan myös valita koulun henkilökuntaan kuuluvan tai vaikkapa täysin koulumaailmasta irrallisen hahmon. Juonenkulusta päättävät vain ja ainoastaan pelaajat itse.

Magical Nature

Gaapriel & Raitakorva
Avattu 4.4.2014

Listattu 7.5.2017

"Seisot keskellä taistelua. Huomaat kuinka laumasi jäsenet ovat pahasti alakynnessä. Olet niin uupunut ja verinen, että et pysty tekemään asialle mitään. Suunnaton viha kiehuu sisälläsi ja saat jostain voimaa jatkaa. Selviätkö laumasi kanssa tästä?"

Kyseessä on hevosroolipeli, jossa on ripaus fantasiaa mukana. Tervetuloa liittymään!

Marbles

Runoi & Käres
Ikäsuositus K16
Avattu 12.2.2020

Listattu 12.2.2020

Tervetuloa New Yorkin kultaiselle 1920-luvulle, jonka ensimmäisen maailmansodan jälkeistä vallattomuutta ja vapautta varjostavat mm. kieltolaki ja järjestäytynyt rikollisuus. Velhot elävät ei-taikovien joukossa, kukin omalla tavallaan suurkaupunkiin sulautuen. Marbles kutsuu astumaan jazzmusiikin, flappereiden ja järjestäytyneen rikollisuuden maailmaan. Peliä ovat inspiroineet mm. Harry Potter ja Ihmeotuksista tuttu maailma, sekä tv-sarjat Peaky Blinders, Boardwalk Empire ja Mr. Selfridge.

Naruto the Alliance

ChasenPipo, Southpaw & Wurtsi
Avattu 1.2.2005

Listattu 24.4.2015

Neljännestä ninjasodasta on kulunut 18 vuotta. Vuosia kestänyt rauha kuitenkin rikkoutui kun kolmas Tsuchikage, Onoki, löydettiin myrkytettynä toimistostaan. Jäljet viittaavat vahvasti Kumogakuren olevan murhan takana ja maailma uhkaa luisua jälleen sotaa edeltäneeseen tilaan jossa ninjavaltiot kilpailevat keskenään. Sillä välin kun Hokageksi kohonnut Uzumaki Naruto yrittää estää uuden sodan, Mikaboshiksi itseään kutsuva ryhmä punoo juoniaan kaataakseen seuraavaksi Konohan johtajat...

Nimrith

Sono, Akai, Indorado & Hijiri
Ikäsuositus K16
Avattu xx.xx.2016

Listattu 22.5.2016

Nimrith on 1800-lukua muistuttavalle ajalle sijoittuva foorumipohjainen fantasiaroolipeli, joka sijoittuu pääasiassa Maahan, mutta pelata voi myös Taivaassa ja Manalassa. Nimrithissä voit valita hahmoksesi ihmisen, muodonmuuttajan, puolijumalan, enkelin, demonin tai jopa jumalan. Pelissä voit solmia suhteita eri lajien välillä ja keksiä omia juonikuvioita pääjuonen rinnalle. Pääjuoni perustuu kostoa hautovan puolijumalan kukistamiseen, joka juonii Maan, Taivaan ja Manalan yhdistämistä.

Old West Tales

Nibs & Kawaijiki
Ikäsuositus K18
Avattu 15.9.2016

Listattu 9.11.2016

Old West Tales on foorumilla pelattava tarinakerronta-roolipeli, jossa palaamme ajassa taaksepäin Pohjois-Amerikan läntiselle rajaseudulle! Luo oma hahmo ja pääset kokemaan 1800-luvun charmin ja perhearvot, pienten maalaiskylien elämää, sairausepidemioita, tapaamaan intiaaneja ja lainsuojattomia, ja elämään teollisuuden toisen vallankumouksen aikaa! Pelimme sijoittuu ja keskittyy pääosin Minnesotan preerialle vuosina 1870-1880.

Peter Pan:
The Second Chance

Nibs
Ikäsuositus K18
Avattu 30.3.2016

Listattu 31.3.2016

Pohjaa J.M. Barrien kirjaan, vaihtoehtoisessa todellisuudessa tarinaa jatkaen. Kirjaa ei tarvitse lukea, koska infot ovat kattavat ja sovelletut. Peli on tarkoitettu aikuisille syvän psykologian ja väkivallan elementtien takia. Peli keskittyy kirjan tarinan jälkeiseen aikaan ja sijoittuu nykyajan Lontooseen, jossa Kadonneet Pojat ja muut Darlingin lapset ovat kauan sitten kasvaneet aikuisiksi, sekä Neverlandiin, jossa Peter Pan johtaa uutta jengiä. Nyt myös Peter itse palaa tänne kasvamaan.

Pohjola RPG

Shirikei
Avattu 1.7.2018

Listattu 9.8.2018

Pohjola on koiraeläimillä pelattava chat- ja foorumiroolipeli, johon otettu vahvasti vaikutteita meidän ikiomasta eepoksestamme Kalevalasta. Pelialueena toimii Pohjola, joka on jakautunut karkeasti Rikalaan ja Laaksoon – Rikalan edustaessa modernimpaa maatalousyhteiskuntaa ja Laakson edustaessa askeettisempaa metsästäjä-keräilijä-elämäntapaa taikuudella höystettynä. Molemmilla yhteisöillä on vahvuutensa ja heikkoutensa, ja eteen tulee tilanteita jolloin erimielisyydet saattavat leimahtaa – aika ajoin taas liittoutuminen voikin olla parempi ratkaisu. Pohjolan maailma onkin alati elävä ja monimuotoinen, pelaajiensa oma hiekkalaatikko, jossa voit päästää mielikuvituksesi valloilleen.

Tervetuloa tutustumaan Pohjolaan, pelissä tavataan!

Pokerus

Inu & Kase
Ikäsuositus K16
Avattu 31.1.2020

Listattu 29.6.2020

Pokeruksen rannikkokaupungissa pääset pelaamaan villipokémoneilla, jotka jakavat elinpiirinsä ihmisten kanssa enemmän tai vähemmän sopuisasti. Pääjuoni keskittyy hahmojen välisiin suhdekiemuroihin ja selviytymistaisteluun ankarilla kaduilla. Kaupungin rauhaa kahinoillaan järkyttää säännöllisesti kaksi suurta jengiä, Dusk ja Dawn, jotka kumpikin uskovat vakaasti omiin periaatteisiinsa.

Pokeruksessa ei vaadita suurta pokémontietämystä, vaan pääasia on kiinnostus kirjoittamista kohtaan.

Shadows Rising

Harmi
Ikäsuositus K18
Avattu 1.8.2020

Listattu 26.11.2020

Shadows Rising sijoittuu Dellea -nimiselle mantereelle samaan Pokemon-universumiin kuin pelisarjastakin tutut alueet. Kaikkialla vallitsee sekasorto, jonka varjotaudin riivaamat varjopokemonit ovat saaneet aikaan. Pelaaminen tapahtuu pääasiassa Dellean pääkaupungin vanhassa vankilassa, josta on perustettu turvapaikka ihmisille ja pokemoneille. Vankila tarjoaa suojaa, mutta hahmot saavat lähteä halutessaan sen ulkopuolellekin. Roolipelissä pelatakseen ei tarvitse olla kokemusta Pokemon-pelisarjasta.

Soturin Sydän (uusi!)

Masi & heli-fairy
Ikäsuositus K16
Avattu 21.3.2015

Listattu 22.12.2020

Soturin Sydän on vuonna 2013 perustettu Soturikissat-kirjasarjan aiheiseksi roolipeliksi, jossa kaksi suurta sukua ovat kuista toiseen kamppailleet keskenään. Roolipelaaminen perustuu jokaisen roolipelaajan hahmoihin sekä tämän hahmojen tavoitteiden edistämiseen, joita on helppoa tuoda esille profetioissa, joita koko roolipelin väki suunnittelee yhdessä! Soturin Sydämessä jokaisella on tilaisuutensa tuoda ideoitaan sekä hahmojaan ilmi, niin tarinoimalla kuin myös roolipelaamalla.

Starfarer Aeronautic Academy

Marjahilla & Pölhö
Ikäsuositus K15
Avattu 16.12.2020

Listattu 17.12.2020

Eletään erikoisessa fantasiamaailmassa, jossa kaikenlaiset otukset ovat mahdollisia ja ympäröivä luonto on magian täyttämää. Kansa itsessään ei syntyjään taikavoimia omaa, mutta sinullakin voi olla taipumuksia oppia nopeasti jokin maagisista taidoista! Akatemia sijaitsee asutuksen keskiössä Starfire Cityssä ja kouluttaa oppilaistaan jäseniä kansojenväliseen viralliseen Warden of Starfire-partioon. Partion tehtäviin kuuluu lähinnä kansalaisten suojelu räjähtävää taikapölyä vastaan.

Sudenusva RPG

CrimsonClaw
Ikäsuositus K16
Avattu 20.6.2014

Listattu 26.6.2014

Sudenusva on tekstimuotoinen, chatissa pelattava fantasiaroolipeli. Peliä pelataan susilla, mutta pelin maailmassa liikkuu myös erilaisia henkiolentoja aina näkymättömistä sieluista suuriin puitakin suurempiin Jumalhenkiin ja Jumaliin! Peli on maustettu monimuotoisella fantasiamaailmalla ja kulttuurilla, joihin sisältyy muunmuassa omanlaisensa lait, juhlat ja tarut unohtamatta tasoyhteiskunnan kiemuroita! Pelimaailma on laaja ja monimuotoinen ja tarjoaa paljon vaihtoehtoja, mihin suunnata katseen.

The Crown of the Valkyria

riesa & annaprkl
Ikäsuositus K16
Avattu 9.12.2014

Listattu 1.11.2018

The Southern Kingdoms on juonittelujen ja valtapelien saastuttama kuningaskunta. Pelaa korttisi oikein ja valitse vihollisesi hyvin, mutta ystäväsi ja rakastajasi vielä paremmin. Oletko pääkaupungissa uraa uurtava seppä, lännen oppinut muusikko, pohjoisen soturikansan raivokas sotasankari, vai kenties Winterlandsin villi tai unohdetun kansan rauhaa rakastava sielu?

The Rise of Warriors

Kuu & Valveuni
Avattu 10.10.2012

Listattu 7.11.2020

Aloittelijaystävällinen The Rise Of Warriors on tarinapohjainen Soturikissat -roolipeli, jossa voit luoda hahmosi yhteen viidestä klaanista tai lopulta jopa aivan uuteen kissajoukkoon, Yönkajon laumaan, joka uhkaa muita klaaneja. Klaanien kohtalo on sinun tassuissasi, mitä ikinä päätätkään tehdä! Suurempi juonikuvio muotoutuu koko ajan tarinan edetessä ja pienempiä syntyy alati lisää, joten tekemisen puutetta ei synny. Tervetuloa ennennäkemättömiin seikkailuihin!

Trinity Rules

Raven & Inyah
Ikäsuositus K16
Avattu 11.3.2015

Listattu 18.2.2020

Eletään vuotta 2055, jolloin New York on jäänyt rikollisjengien alle. Kolme suurinta jengiä Heise, Cobra ja Arms hallitsevat, osittain korruptoitunut virkavalta koettaa suojella ihmisiä, siviilit koettavat elää elämäänsä. Tule vaikuttamaan siihen, miten vallanasettelu kaiken keskellä muotoutuu!

Tyrsky RPG

TRD & V
Ikäsuositus K16
Avattu 21.11.2020

Listattu 24.11.2020

Tyrskysaarelaiset ovat saaneet pitkään elää ulkopuolisten silmissä merkityksetöntä elämäänsä suruineen ja iloineen sivistyneen maailman ulkoreunalla, mutta nyt lännen wynrien ja kaakon elebennan välille puhjenneen kauppasodan seurauksena paras reitti meren yli kulkee Tyrskysaarten kautta. Tule kertomaan, miten tyrskysaarelaisten elämä muuttuu, kun yhä useampi matkalainen pysähtyy Suursaaren pikkukylissä. Tyrsky RPG on kokeneemmille pelaajille suunnattu fantasiaroolipeli.

Uusi Legenda

Riikin, Saigola & Wohweli
Avattu 1.9.2010

Listattu 28.12.2017

Uusi Legenda on foorumilla pelattava koiraeläinroolipeli, jonne ovat tervetulleet niin aloittelevat pelaajat kuin kokeneemmat konkarit. Pelissä elää lukuisia suurempia ja pienempiä laumoja, ja Japanin saaria värittävät myös laumattomat kulkijat. Yksikin voi vaikuttaa Japanin tilanteeseen, yksikin voi liikauttaa herkkää vaakaa ja ajaa laumojen väliset suhteet aivan uudenlaiseen suuntaan. Tule mukaan ja jätä oma tassunjälkesi Japanin lähtemättömään historiaan!

Vauriot

minkalainen
Ikäsuositus K15
Avattu 18.7.2018

Listattu 27.11.2018

Vauriot on fantasiaroolipeli, joka sijoittuu Nalidin kuvitteelliselle saarelle. Pelissä pääsee pelaamaan tavallisten ihmisten lisäksi myös noidilla, upireilla, vampyyreilla, ihmiseläimillä sekä jopa enkeleillä ja demoneillakin. Pelissä ei ole suurempaa pääjuonta, vaan se pohjautuu lähinnä hahmojen välisiin suhteisiin. Yhteisiä tapahtumia sekä sivujuonikuvioita tullaan kuitenkin tulevaisuudessa kehittelemään pelaajien toiveiden mukaan.

WarriorCats Rope

Phi
Avattu 9.9.2012

Listattu 24.11.2017

WarriorCats Rope on Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan perustuva vieraskirjapohjainen tarinaroolipeli. WarriorCats Ropella ei ole kirjojen maailmasta eroavaa tarinan asetelmaa, mutta tarjolla on hetkellisiä juonia joihin tarttua. Erotumme laadulla, mukavalla ja aktiivisella ylläpidolla ja tietenkin liittyjäystävällisyydellä. Mukaan pääsevat sekä kokeneet että aloittelevatkin pelaajat, ja sivuilla on runsaasti infoa soturikissoista.