Listaus: Virtuaalisivut

Listattu: 7 sivua
Uusia: 0 sivua
Epäaktiivisia: 0 sivua

HUOM! Nämä linkit eivät ikävä kyllä toimi suodatusominaisuuden takia.
 

 

Ankkavallan virtuaalikennel

Fauni
Avattu 18.5.2020

Listattu 9.6.2020

Ankkavallan on jo aika kadonnutta lajia edustava virtuaalikennel, jossa otamme vastaan hoitajia. Lisäksi kilpailemme koiriemme kanssa aktiivisesti ja järjestämme itse kisoja ja muita tapahtumia. Kasvatusrotuna Ankkavallassa on paimenkoirat. Ankkavallasta löydät myös muita eläimiä, kuten lehmiä, kanoja, hevosia, kissoja sekä tietysti ankkoja. Muille eläimille ei hoitajia oteta, mutta niitä kannattaa ehdottomasti käydä moikkaamassa ja rapsuttamassa!

Laukkatuuli

Sofie
Avattu 7.5.2020

Listattu 25.5.2020

Laukkatuuli on kotoisa virtuaalitalli. Päätoimintamme on hoitajatoiminta, mutta järjestämme myös kilpailuja ja monenlaisia tapahtumia. Meille voi tuoda myös oman hevosen! Laukkatuuleen ovat kaikki tervetulleita ja uudet hoitajat otetaan lämpimästi vastaan. Hevoset ovat meille tärkeitä ja niiden hyvinvoinnista huolehditaan hyvin. Tule tutustumaan talliin!

Pokémonhoitola Gardenia

Rosa & Sono
Avattu 3.3.2014

Listattu 26.6.2017

Pokémonhoitola Gardenia tarjoaa niin luovemman kuin perinteisenkin polun virtuaalihoitamiselle. Valintoja on runsaasti ja voit käyttää luovuuttasi mitä värikkäimmin konstein! Tuttuun tapaan pääset hoitamaan omia pieniä ja suloisia tai sitten hieman karskempia ja suurempia pokémon-otuksia. Ovesi avautuvat uuteen seikkailuun Hohkan alueella ja täten pääset kasvattamaan tiimiäsi entisestään!

Pokémonhoitola Nebula

Yoon
Avattu 7.6.2020

Listattu 22.6.2020

Nebula on pokémonhoitola, jossa tarkoituksena on yksinkertaisesti valita oma aloituspokémoninsa sekä kirjoittaa tarinoita pokémonmatkastaan uusia matkakumppaneita pyydystäen ja Sieran aluetta tutkien.

Sysälä

Sisla
Avattu 1.6.2015

Listattu 24.11.2015

Sysälä on pieni ja sympaattinen virtuaalitalli, jonka tiluksilla Sislan ikiomat hevoset asustelevat. Tallilla järjestetään kisoja ja tapahtumia resurssien mukaan, omaa maneesia kun ei tallipihasta löydy. Tarinat vievät tallin arkea eteenpäin ja kaikille tallin hevosille haetaan hoitajat. Sysälässä on myös muutama hevospaikka vapaana, eli nyt olisi mahdollisuus tuoda oma hevonen Sysälään.

Virtuaalitalli Helmipuro

Tiia & Viivi
Avattu 26.9.2018

Listattu 29.10.2018

Helmijärven läheisyydessä sijaitseva Virtuaalitalli Helmipuro on suuri ja lämminhenkinen talli, jossa on tilaa kaikenlaisille hevosharrastajille! Helmipuron toiminta perustuu tarinoihin, joilla pyritään punomaan Helmipuron tarinaa pala palalta monesta eri näkökulmasta. Tapahtumia järjestetään usein ja monipuolisesti, ja kaikki ovat tervetulleita osallistumaan niihin. Tule ihmeessä käymään Helmipurossa ja tutustu sen nelijalkaisiin kauramoottoreihin sekä tallin omaperäiseen henkilökuntaan!

Virtuaalitalli Sinisimpukka

Yada
Avattu 20.1.2020

Listattu 8.5.2020

Virtuaalitalli Sinisimpukka on rento ja lämminhenkinen harrastetalli. Talli pyörii paljon tarinoiden ympärillä ja tallinomistaja pyrkiikin pitämään arjen mahdollisimman aktiivisena ja mielenkiintoisena. Päätoimintaamme hoitajatoimintaa siivittävät erilaiset tapahtumat ja kilpailut. Kesäisin järjestetään mm. paljon ikimuistoisia leirejä ja talvisin luvassa jännittävää hiihtoratsastusta, sekä paljon muuta yhtä hauskaa toimintaa.