Sivuinfo

Ensemblen tavoitteena on olla tasavertainen kohtaamispaikka kotisivuille ja niillä vieraileville. Sivusto listaa monipuolisia ja aktiivisia suomalaisia kotisivuja kategorioittain. Listaa selaavat ihmiset löytävät helpommin heitä erityisesti kiinnostavat sivustot ja listatut sivut saavat ilmaista mainosta.

Sivustot pyritään listaamaan kahden päivän sisällä hakemuksen lähettämisestä. Lista myös käydään läpi kokonaisvaltaisesti 2 - 4 kertaa vuodessa, jolloin yli vuoden päivittämättä olleet sivustot poistetaan ja ne sivustot merkitään epäaktiivisiksi, joita ei ole neljään kuukauteen päivitetty.

Sivulistaus Ensemble on avattu 25. lokakuuta 2011. Sanana Ensemble tarkoittaa kokonaisuutta.
 

Kiitos:
rawpixel / ulkoasun taustakuva
Formspree / lomakkeet
Vanttaja.org / vieraskirjakoodi
Google Fonts / fontit
Font Awesome / fontit

Käyttöehdot: Pidätämme oikeudet muutoksiin. Emme ole missään vastuussa internetsivuista, joihin Ensemble on linkitetty. Emme myöskään ole vastuussa listatuista sivuista tai niiden sisällöstä.

› Katso vanhat ulkoasut
Jotkin koodit, kuvat tai fontit eivät enää toimineet kuvakaappausta otettaessa.


Ylläpitäjä

Moikka! Ensemblen takana häärään minä, Jenni, vuonna 1994 syntynyt elämäntapakoodari. Tykkään kissoista, siivoamisesta, meikkaamisesta ja listojen tekemisestä (duh).

Tein ensimmäiset kotisivuni vuonna 2005. Vuonna 2006 avasimme kahden nettikaverini kanssa kopiointisivusto Eternity Worldin, joka keräsi ihan mielettömän suurta suosiota. Meillä oli myös oma foorumi, jossa oli yli sata aktiivista käyttäjää. EW lopetti vuonna 2009 ja taisin aika pian sen jälkeen avata oman kopiointisivuston. Onhan mulla ollut myös virtuaalihoitoloita, rinkejä, blogeja, personal-sivustoja... Ensemble on kuitenkin mun rakkain (ja pitkäikäisin) sivustoni!

jennijuulian